Ötvenezres látogatószámmal zárt a NAIK standja az OMÉK-on
2017. szeptember 26., kedd, 17:47

Szeptember 24-én, vasárnap este véget ért a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár. A NAIK ezúttal is a Földművelésügyi Minisztérium standján kapott helyet, érdeklődőkből pedig sosem volt hiány.

Az öt nap alatt a Halászati Kutatóintézet, a Mezőgazdasági Biotechnológiai Kutatóintézet, a Mezőgazdasági Gépesítési Intézet, az Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet és a Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet munkatársai váltották egymást a házigazdai munkakörben, és vállalták a nehéz feladatot, hogy bemutassák a NAIK szerteágazó tevékenységét. Kifejezetten népszerűek voltak a különböző bemutatóink és foglalkozásaink, csakúgy, mint az intézetekben és gazdasági társaságokban előállított termékek, amelyek mindig nagyon gyorsan fogytak a mustrák és kóstoltatások során. A NAIK egységeiben folyó tudományos munkát kiadványokkal és személyes tájékoztatókkal népszerűsítették kollégáink. Hatalmas volt az érdeklődés az országos szinten is egyedülálló virtuális valóság szimulátorunk iránt, amellyel kipróbálhatták az érdeklődők, hogy mit láthat egy mezőgazdasági drón repülés közben.

Büszkék vagyunk, hogy minden korosztály számára tudtunk érdekes, hasznos és különleges kikapcsolódást kínálni. Köszönjük minden látogatónknak, hogy betért hozzánk, továbbá külön köszönet munkatársainknak, akik példamutatóan végezték feladatukat és hozzájárultak a NAIK standjának sikeréhez!

 

 

 

Programajánló

2020. február 18., kedd - 2020. február 19., szerda
Helyszín: Aquaworld Resort **** 1044 Budapest Íves út 16.
2020. február 25., kedd
Helyszín: NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet - Kecskeméti Kutató Állomás 6000 Kecskemét Katona Zsigmond u. 5.
2020. február 27., csütörtök, 09:00 - 13:00
Helyszín: Szent István Egyetem 2100 Gödöllő Páter Károly u. 1
2020. február 28., péntek, 09:30
Helyszín: MTA Irodaház 1051 Budapest Nádor u. 7., fsz. 29. sz. terem