XLIV. Halászati Tudományos Tanácskozás
Időpont: 
2020. szeptember 23., szerda, 00:00 - 2020. szeptember 24., csütörtök, 23:59
Helyszín: 
NAIK - Halászati Kutatóintézet (HAKI) - 5540 Szarvas Anna-liget utca 35.

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Halászati Kutatóintézet (NAIK HAKI) idén 44. alkalommal rendezi meg a Halászati Tudományos Tanácskozást. Az elmúlt hónapok hazai és globális helyzetére való tekintettel idén rendhagyó, őszi időpontban kerül megrendezésre a tanácskozás. A 2020. évi programban az ágazati kutatási eredmények mellett az új, innovatív megoldások kerülnek előtérbe. A kiemelt plenáris ülésre az első nap délelőttjén kerül sor, melyen Dr. Halasi-Kovács Béla, a HAKI intézetigazgatója és Dr. Urbányi Béla a SZIE Halgazdálkodási Tanszék tanszékvezetője mellett Réczey Gábor, a brüsszeli  Állandó Képviselet  halászati főigazgató helyettese, illetve Bardócz Tamás az AquaBioTech kutatás-fejlesztési és innovációs igazgatója lesznek felkért előadók.

A Szervezőbizottság nevében tisztelettel meghívjuk szakmai rendezvényünkre, a XLIV. Halászati Tudományos Tanácskozásra, melyet 2020. szeptember 23-24-én tartunk a NAIK Halászati Kutatóintézetben, Szarvason.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével:

jelentkezési űrlap

vagy a  rendezveny@haki.naik.hu e-mail címen lehet.

Kedves jelentkezők!

A tavalyi évhez hasonlóan, amennyiben előadással, vagy poszterrel kíván részt venni a tanácskozáson, idén is kibővített kivonatot kérünk elkészíteni. A kivonatra vonatkozó formai követelményeket az alábbi dokumentum tartalmazza:

A szervező bizottság döntése alapján a magas színvonalú előadások számára a Halászat Tudomány rovata publikációs lehetőséget biztosít.

Reméljük, hogy idén is megtisztelik rendezvényünket akár előadóként, akár részvevőként! Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a XLIV. Halászati Tudományos Tanácskozásra!

Jelentkezési határidő: 
2020. szeptember 15., kedd, 23:59

Programajánló

Jelenleg nincs aktuális esemény.