Feldolgozott gyümölcsöket bíráltak Cegléden
2018. február 2., péntek

Idén is megrendezésre került a már hagyományosnak tekinthető feldolgozott gyümölcsök érzékszervi bírálata a NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézetének Ceglédi Kutató Állomásán. A rendezvény évtizedek óta színes foltja a szürke január-februári időszaknak. Az eseményen részt vett Dr. Gyuricza Csaba főigazgató, valamint Imregi Tibor és Klément György a ceglédi önkormányzattól, a NÉBIH-et Deák Szilvia és Varga László képviselték. A részvevők a kajszi, valamint szilva termékeket segítettek értékelni a kutatóknak. Rostos ivólé, befőtt és lekvár volt a figyelem középpontjában.

Tovább a kapcsolódó cikkhez ≫

Programajánló

2020. szeptember 23., szerda - 2020. szeptember 24., csütörtök
Helyszín: NAIK - Halászati Kutatóintézet (HAKI) 5540 Szarvas Anna-liget utca 35.